100 mil genom Sverige

Jag har härmed, med en hel del hjälp av världens bästa Jeanna, uppfunnit det som troligen kan vara världens bästa taktik för att klara en tolvtimmarsresa upp till Luleå:

Inled fredagskvällen i Stockholm med rödvin och mat i goda vänners sällskap, gå vidare i natten genom att festa och dansa som om det inte fanns en morgondag, kom hem runt fem-sex på morgonen, sov drygt en timme, kliv upp vid sju och bege dig mot Centralen, somna så fort tåget lämnar huvudstaden, vakna några timmar senare av att det är alldeles snöigt och vitt ute, inse att du precis rullar in mot Sundsvall och att du tajmat din sömn alldeles perfekt. Kliv av tåget och hoppa på bussen, somna så fort du intagit en någorlunda skön position på det förbannat trånga bussätet, vakna till någongång i höjd med hoppbacken i Ö-vik, käka din medhavda Pressbyråmacka, somna sedan om igen och vakna i Piteå, för då har du lagom med tid för att gnugga dig i ögonen, kvickna till och göra dig redo för att rulla in mot Luleå. Tadaa!

Sen det där med att däcka så fort du kommit hem och krupit ner i din flicksäng, för att sova en djup drömlös 13-timmars-sömn, det är bara en bonus...


Kommentarer
Postat av: jeanna

Haha. Underbar kväll, underbart liv, underbart allt. Underbara du! (Underbar dag idag. hahahahahahaha.)

2008-12-30 @ 11:33:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0