Fler lappar åt folket

Fredagsmorgon, öppnar dörren till datasalen på plan två, möts av den kvava luften och datorernas surrande. Och av denna lapp på "min" plats :

(Jaa, privilegiet med att göra exjobb är att vi dagligen har en hel datasal bokad enbart för vår klass, där vi dessutom får köra ut alla utomstående som kommer in. Och ja, då man tillbringar ett antal timmar under ett antal veckor i denna datasal, så blir det tillslut så att man får en "egen plats".)


Några söta klasskamrater hade fått den utmärkta idén att placera ut personliga lappar till varje datasalsnötande JMMv06:are. Och tänk, plötsligt var den dåliga natten och sega morgonen som utsuddade ur mina tankar, för plötsligt förvandlades denna fredag till en alldeles fantastisk fredag. Hurra för lappar och fina ord!

Kanske borde vi skriva fler lappar åt varandra? Eller åt oss själva? Uppmuntrande sådana, som kunde klistras upp lite här och var. På kylskåpet, toalettspegeln eller varför inte ytterdörren. Peppande små ord som lyfter ens dag några steg.

Kommentarer
Postat av: Karin

Haha, ja och VEM är det som tycker det är allra roligast att med ett låtsas-tyvärr köra ut alla små bimbojmm:are ur ma219?

2008-10-11 @ 17:57:04
URL: http://karinskriver.spaces.live.com
Postat av: Camilla

Det är sådana där lappar som skapas när team Camilla/Karro stannar kvar i skolan för länge, hehe. Verkar som att alla blev glada! =D Puss

2008-10-14 @ 22:37:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0