Om natten

Jag gör märkliga saker i sömnen. Pratar, sätter mig upp och stirrar rakt fram, tänder lampor, promenerar iväg en sväng, tjuvkikar på någonting bakom gardinerna, radar upp en massa böcker som en mur mellan mig själv och den jag sover med... Ja, detta är saker jag förstås själv inte märker, utan sånt jag fått höra av andra. Så har det alltid varit. En gång när jag var liten hittade mamma mig i köket med telefonen i handen, mitt i natten. Tydligen stod jag där och mumlade, inbillade mig att jag pratade med någon. Jag har också hittats vid mikrovågsugnen, vid ytterdörren eller liggandes på någon annan sovplats.

Så igår frågade Adam vad jag hade drömt om natten innan. Eftersom jag tydligen legat och mumlat "mmmmm, skööönt", följt av "tack så mycket, det var snällt". Ibland skrämmer jag mig själv. 

Psst Camilla! Kommer du verkligen våga dela dubbelsäng med mig i Norrköping?!

Kommentarer
Postat av: Louise

Mm. Jag blir också lite skrämd! :)

2008-10-30 @ 10:32:36
URL: http://louisek.webblogg.se/
Postat av: Camilla

nej, jag vet inte hur det ska gå! sist sov du ju på mitt huvud... men det är ju dock ett gott tecken, om jag kan sova trots att jag har en elin på huvudet. =) kanske kommer det att smitta av sig, tänk om jag också börjar med konstiga saker i sömen? då kan vi springa omkring i lägenheten och göra sysslor som vi inte hinner med dagtid... om du tömmer soporna så skurar jag badkaret!

2008-10-30 @ 22:40:07
Postat av: Agnes

Läskigt... Du börjar bli som lillasyster!

2008-12-17 @ 17:49:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0