Kor pa stranden byttes ut mot party och varmvattensdusch


Pa Anjuna beach roade vi oss med att mysa
med de sota korna pa stranden...


...och pa Baga beach skalar vi med strawberry daquiri.


Sa. Nu har vi flyttat, igen. Vi ar for rastlosa for det har med att stanna lange pa samma stalle. Vi vill ju se allt! Eller, sa mycket som det bara gar. Sa tre dagar pa Anjuna beach fick racka. Igar lastade vi in vart pick och pack i en tuktuk och drog till Baga beach, grannstranden nagon kilometer soderut.

Softa, lugna Anjuna med sina oblyga kor som traskade runt pa stranden och plotsligt kunde komma fram och slicka lite pa en, och sina laidback barer med trancemusik och mystiska hippies i lustiga klader, byttes ut mot Baga som ar raka motsatsen. Mer folk, mer turistigt, langre strand, mer restauranger, mer barer och mer party. Harligt med omvaxling! Inga kor pa stranden dock, nastan sa att jag saknar dem.

Vi har dessutom lyxat till det genom att bo pa ett resort som kostar oss hela 23 kronor per natt, istallet for de hyfsat sunkiga guest house vi brukar halla oss till for runt 15 kronor. For dessa extra atta kronor far vi ett rent blankt golv, roomservice, en altan med en massa grona fina vaxter precis utanfor.... Samt, det basta av allt, varmvattensdusch! Med ett rejalt duschmunstycke som det faktiskt kommer tillrackligt med vatten fran pa samma gang, sa man slipper sta med en hink och forsoka doppa ner haret i for att tvatta det. Det ni! Det var inte igar, vill jag lova.

Nu kurrar magarna och vi ska soka upp forsta basta restaurang for lite indisk mat. Igar blev det haj och blackfisk, far se vad det blir idag...


Kommentarer
Postat av: Malin

ojoj, hela 23 kr? tänk om det skulle vara så billigt överallt :)

2009-03-24 @ 18:17:03
URL: http://malinsliiv.blogg.se/
Postat av: johanna

Åh vad fina ni är tjejer!!

2009-03-25 @ 20:57:36
URL: http://jool.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åtta lronor extra för en varmvattendusch, det kan faktiskt vara värt det. Ni verkar ialla fall har det rätt skönt! Puss o Kram!

2009-03-26 @ 18:06:44
Postat av: Camilla

Haha, vilken söt ko! Sjukt bra sällskapsdjur, kan jag tänka... =)

2009-03-27 @ 16:11:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0