Let your hair down and see the time pass by

Diu - the perfect place to let your hair down and see the time pass by. Sa stod det i guideboken, och jag kan inte annat an halla med. Har kanner vi lugnet och later dagarna passera. Inte med utslappt har dock, det blir sa svettigt i solen.

Vi hyr vespor och upptacker on, glider fram pa kringelkrokvagar i sma byar eller susar fram langst med havskanten, samtidigt som vi njuter av den svalkande vinden och det vackra landskapet. Vi promenerar runt i haftiga grottor och tittar pa kanoner i det gamla Diu fort.

Nar vi ar hungriga stannar vi till pa nagon restaurang och bestaller in lite calamares eller fisk, eller koper med oss wokade nudlar fran nagot stand vid torget. Nar vi ar svettiga stannar vi till vid nagon av alla strander och spenderar en timme eller tva med att hoppa i vagorna och darefter soltorka pa sarongen, halvsovandes eller Shantaramlasandes.

Pa kvallarna gar vi runt bland de mysiga tranga granderna, hittar en restaurang, bestaller in massa mat for nastan inga pengar alls (cirka 100 rupees for en middag = mindre an 20 SEK). Stannar till pa en glassbar pa vagen hem och koper kokosglass. Tillsist slumrar vi gott pa vart guesthouse (75 rupees var per natt = drygt en svensk tia), som ar fullbelamrat av unga backpackers och skona gamla hippies med langa hastsvansar och dreads.

Diu ar paradiset, Diu ar precis vad vi behover just nu.


Pa vespan, susandes forbi Sunset point.


Jag, Lollo och Martin innan eftermiddagsdoppet pa Nagoa beach.


Traskandes omkring i de stora grottorna.

Kommentarer
Postat av: Malin

åh, jag längtar till sol och värme!

2009-03-17 @ 09:01:29
URL: http://malinsliiv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0