Europeannight och hennamalning

Sa borjar volontartiden ta slut, och en efter en av oss borjar aka harifran. Sorgligt! Forst drog Lizzy och Sally, och igar var det Martins tur. Forutom ett goodbyeparty i mandagskvall stallde vi aven till med en Europeannight, dar vi volontarer stod for matlagningen.

Tanken var att laga nagot valdigt europeiskt, och da foll valet sjalvklart pa svenska kottbullar. Men, eftersom indierna inte ater kott fick det bli falafel gjorda pa kikartor istallet. Till det potatismos, tomatsallad och brunsas. Som efterratt ville vi ha appelsmulpaj. Nagot knepigt dock, da det varken finns ugn eller spis har. Jag och Lollo gav oss aven pa att baka kryddiga vitloksbrod, som i brist pa ugn fick bli viltokschapattis, stekta over oppen eld. Det fick bli nagon havregrynsappelkanelgegga istallet, riktigt smaskigt! Vi dukade upp langbord och gjorde riktigt fint har ute pa garden. Indierna var dock nagot skeptiska och at inte mycket av var tillsynes valdigt markliga mat... Men men, vi at i alla fall mangder, oj sa gott det var!

Nu kom Jessica precis forbi och meddelade att det fortillfallet ar 35 grader i skuggan och 47.8 i solen. Hav, ge mig ett hav, tack!


Niraji gjorde hennamalningar pa oss haromdagen.
Efter fyra timmars torkande,
dar vi inte fick anvanda handen alls, blev resultatet....


...detta!

Kommentarer
Postat av: Malin

vackert!

2009-03-04 @ 17:07:57
URL: http://malinsliiv.blogg.se/
Postat av: Anneli

Hej Elin!



Verkar som att ni har det underbart. Jag är avundsjuk! Verkar som ett riktigt äventyr. Ha det så bra och lycka till med resten av resandet!



Kram Anneli (gamla danskompisen!)

2009-03-04 @ 19:58:31
URL: http://myinterpretation.webblogg.se/
Postat av: Madelene

Oj så fräsigt det blev!

2009-03-11 @ 01:51:45
URL: http://mdln.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0